Archives MARC
Thesis
번호 | 발표년월 | 제목 | 페이지 | 저자명 | 학술지명 |
---|---|---|---|---|---|
22 | 2018.12 | Optimization of the Extraction Conditions and Biological Evaluation of Dendropanx morbifera H. Lev as an Anti-Hyperuricemic Source | 23(12) | Seung-Sik Cho, Seung-Hui Song, Chul-Yung Choi, Kyung Mok Park, Jung-Hyun Shim, Dae-Hun Park | MDPI |
21 | 2018.12 | 3T3-L1 지방전구세포와 고지방 식이로 유도된 비만 HR-1 마우스 피부에 도포한 한약 추출 복합물의 항비만 효과 및 안전성 평가 | 32(6) | 정의선, 박소이, 이기훈, 나주련, 김진석, 박경목, 김선오 | 동의병리학회지 |
20 | 2018.12 | Anti-obesity Effects and Safety of the Mixture of Herbal Extracts in 3T3-L1 Cells and HR-1 Mice Fed a High Fat Diet | 32(6) | Jeong, Eui Seon;Park, So Yi;Lee, Ki Hoon;Na, Ju Ryun;Kim, Jin Seok;Park, Kyung Mok;Kim, Sunoh | J Physiol & Pathol Korean Med |
19 | 2018.10 | 추출 온도 및 시간에 따른 현초 열수 추출물의 항산화 및 항염증 활성 | 47(10) | 성혜미, 서예슬, 양은주 | 한국식품영양과학회 |
18 | 2018.10 | 입도 차이에 따른 농수산물 원료의 품질 특성 및 항산화 활성 | 22 | 산업식품제조학회지 | |
17 | 2018.09 | 역량 중심 임상 본초학 교육을 위한 한의과대학생의 보건의료분야 국제개발협력 인식도 조사 | 33(5) | 김현석, 양운호, 나창수 | 본초학회지 |
16 | 2018.08 | Meta-analysis on randomized controlled trials for scalp acupuncture treatment of stroke: A systematic review | 38(4) | Young-Nim Y, Gwang-Cheon P, Myung-Rae C, Min-Yeong S, Chang-Su N, Jae-Young H, Jae-Hong Kim | Journal of Traditional Chinese Medicine |
15 | 2018.08 | Comparison of ellagic acid contents in Korean and Chinese cultivated species of unripe black raspberries | 25(5) | Lee, Ki Hoon Kim, Sunoh | Korean J Food Preserv |
14 | 2018.07 | Analysis of the Active Constituents and Evaluation of the Biological Effects of Quercus acuta Thunb. (Fagaceae) Extracts | 23(7) | Mi-Hyeon Kim, Dae-Hun Park, Min-Suk Bae, Seung-Hui Song, Hyung-Ju Seo, Dong-Gyun Han, Deuk-Sil Oh, Sung-Tae Jung, Young-Chang Cho, Kyung-Mok Park, Chun-Sik Bae, In-Soo Yoon, Seung-Sik Cho | MDPI |
13 | 2018.07 | Triterpenoids from the leaves of Dendropanax morbifera Léveille and its cytotoxic activity toward breast MCF-7 and lung A549 cancer cells | 25(4) | Soyi Park1, Kwontack Hwang2, Ju-ryun Na1, Kihoon Lee1, Eui-seon Jeong1, Sunoh Kim | Korean J Food Preserv |